Μαθητική Εφημερίδα - ΔΣ Βέλου

Δημιουργοί της, οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Βέλου. Συγχαρητήρια σε όλους.
Μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ

Βραβείο σε διαγωνισμό - 1ο ΔΣ Αγ. θεοδώρων

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ Θεοδώρων με το τμήμα Β1 συμμετείχε στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής 
Παραμυθιού στον οποίο πήραν μέρος πάνω από 200 Σχολεία και κέρδισε το 3ο βραβείο με το παραμύθι 
<<Κάνε μια ευχή....κι αν δεν βγει αληθινή κάνε μια προσπάθεια>>. 
Διοργανωτής του Διαγωνισμού η Διεύθυνση  Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Πολλά συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό κ.Μποζίκα Ευγενία και σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του τμήματος.
  ( https://contestfairytale.wordpress.com/home/)

Συνεργατική μαθητική εφημερίδα - 2ο & 10ο Δ.Σ Κορίνθου

Ένα Συνεργατικό Μαθητικό Έντυπο είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες με την επωνυμία  « Μικροί Δημοσιογράφοι σε Συνεργασία».

Δημιουργοί του, οι μαθητές του Γ2 του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου με τη βοήθεια του δασκάλου τουςκ. Νίκου Δημητρίου και οι μαθητές του Γ2 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου με τη βοήθεια της δασκάλας τουςκ. Μαρίας Ντρέλια. Μπορείτε να διαβάσετε το έντυπό μας στον ακόλουθο σύνδεσμο.

https://issuu.com/ndimitriou/docs/mikroi_dimosiografoi_01

Βραβείο ποίησης - ΔΣ Περαχώρας

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Έκτης (Στ΄) τάξης του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας, απέσπασαν το 1ο βραβείο στον 3ο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» και στην κατηγορία «ΠΟΙΗΜΑ» με τη σύνθεση του ποιήματος «Μύθων και Ιστορίας Τραγούδι…». Την επιμέλεια για την ομαδική μαθητική δημιουργία και τη φροντίδα της συμμετοχής στον διαγωνισμό είχε ο εκπαιδευτικός της τάξης, Δάσκαλος κ. Γεωργίου Νικόλαος.
Ο διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του ΥΠ.Π.Ε.Θ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και πήραν μέρος σε αυτόν σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας καθώς και σχολεία του Απόδημου Ελληνισμού.

Περισσότερα...

Μύθι μύθι παραμύθι... 2ο ΔΣ Ζευγολατιού

Η πολύ σημαντική συλλογική δουλειά που γίνεται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού, είχε σαν αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό παραμύθι που μεταφράστηκε και στη γλώσσα των Ρομά και θα αποτελέσει πολύτιμο και πολυεπίπεδο βοήθημα για τα παιδιά του σχολείου.

Συγχαρητήρια στις/στους εκπαιδευτικούς Δήμητρα Τσεπεντζή, Δημοσθένη Χριστόπουλο, Ισιδώρα Παππού, το βιβλιοπωλείο Μπιτσάκου, αλλά και στα παιδιά του 2ου Δ.Σ. Ζευγολατιού που συμμετείχαν ενεργά.

Περισσότερα...

Eco Schools - Δ.Σ Ισθμίας

Το Δ. Σ. Ισθμίας βραβεύτηκε  με τη σημαία του Δικτύου ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ για τις καινοτόμες δράσεις που υλοποιήθηκαν κατά τα σχολικά έτη 2015-16 και 2016-17 στο πλαίσιο του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που χειρίζεται η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

Θερμά συγχαρητήρια σε μαθητές και μαθήτριες καθώς και στις εκπαιδευτικούς Αρχοντούλα Γεωργίου (τάξη Δ) και Κατερίνα Ροδοπούλου (τάξη Ε1) για τις επιτυχημένες δράσεις τους.

Η απονομή έγινε σε μια όμορφη, πρωινή εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς, όπου παρευρέθηκαν μέλη των ομάδων από 40 περίπου Σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα. Ακολούθησε η παρουσίαση δράσεων των σχολείων με μουσική, χορό, θέατρο, βίντεο, ζωγραφική και άλλες μορφές έκφρασης! 

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων