Διακρίσεις Σχολείων - 2ο ΔΣ και 3ο Νηπιαγωγείο Ζευγολατιού


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως τόσο το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού όσο και το συστεγαζόμενο 3ο Νηπιαγωγείο Ζευγολατιού διακρίθηκαν στον μαθητικό Εικαστικό διαγωνισμό του 9ου Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, στον οποίο υποβλήθηκαν συνολικά 151 έργα μαθητών.

Η πανελλήνια Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ βαθμολόγησε ανώνυμα όλα τα έργα των μαθητών, που ήταν σύμφωνα με τους Όρους Συμμετοχής και απένειμε συνολικά 5 βραβεία.

Περισσότερα...

Βραβείο σε μαθητικό διαγωνισμό - ΔΣ Αθικίων

Το 7/θ Δημ. Σχολείο Αθικίων έλαβε βραβείο το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 για τη συμμετοχή του στον 5ο  Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: «Οι εικόνες των σχολικών βιβλίων - πηγή έμπνευσης και καλλιτεχνικής δημιουργίας» που διοργάνωσε το Μουσείο Σχολικής Ζωής σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.Βραβεύτηκε για την εικαστική δημιουργία έντυπης αφίσας των μαθητών της Δ΄ τάξης σχ. Έτους 2017-18 και με συντονίστρια εκπαιδευτικό την Κώρου Παναγιώτα.

Περισσότερα...

Βραβείο Πολιτιστικής Δράσης - Δ.Σ. Περαχώρας

Το Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας κατέκτησε τη 2η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Πολιτιστικής Δράσης που διοργάνωσε ο  Πατριωτικός Όμιλος Απογόνων Αγωνιστών 1821 μεταξύ συμμετοχών από πολλά δημόσια και ιδιωτικά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Περισσότερα...

Βραβείο Φαντασίας, Δημιουργικότητας, Πρωτοτυπίας- 2ο Δ.Σ Αγ, Θεοδώρων

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων έλαβε το «Βραβείο Φαντασίας, Δημιουργικότητας, Πρωτοτυπίας» σε διαγωνισμό Συγγραφής Περιβαλλοντικής Ιστορίας.  Το διαγωνισμό διοργάνωσαν  η  Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και η Διεύθυνση Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής. Βραβεύτηκε για την ιστορία με τίτλο «Το ρομποτάκι που πέρασε από πολλά χέρια» και την κατασκευή ρομπότ από αλουμίνιο  ομάδας μαθητών της Ε΄ Τάξης και με  συντονίστρια εκπαιδευτικό την Ανδριανού Ιωάννα

Περισσότερα...

Βραβείο Ζωγραφικής - 3ο Νηπιαγωγείο Λουτρακίου

Οι εκδόσεις «Χάρτινη πόλη» διοργάνωσαν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους 2017-18 Διαγωνισμό Ζωγραφικής για Νηπιαγωγεία με  θέμα: «Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες. Μας ζωγραφίζεις και κερδίζεις».   Στο διαγωνισμό συμμετείχε το 3ο Νηπιαγωγείο Λουτρακίου στο  πλαίσιο των δράσεων του πολιτιστικού προγράμματος «Ο μαγικός κόσμος  του  βιβλίου''

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής εκτίμησαν όλα τα έργα και βράβευσαν με το 3ο βραβείο το νήπιο Βικτωρία-Μαρία Κ. του 3ου Νηπιαγωγείου Λουτρακίου με την κυρία Πεισματάρα .

Περισσότερα...

Bravo Schools - Δ.Σ.Περαχώρας

Ολοκληρώθηκε ο Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «Bravo Schools», «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης  Ανάπτυξης, που αναπτύσσεται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας (Φ.14/ΕΑ/163317/168423/Δ1). Η διαδικασία αξιολόγησης των καλών πρακτικών των σχολείων από όλη τη χώρα ολοκληρώθηκε και μέσα απ’ αυτήν τη διαδικασία, αναδείχτηκαν οι καλύτερες δράσεις ανά Στόχο.

Η συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας με το Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων «Τίποτα δεν πάει χαμένο: Ανακύκλωση – Κομποστοποίηση – Προστασία Περιβάλλοντος» αναδείχτηκε ως «Καλύτερη Εκπαιδευτική Προσέγγιση» στον «Στόχο 11: Βιώσιμες Πόλεις & Κοινότητες» ανάμεσα σε συμμετοχές περισσοτέρων από 200 σχολείων από όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων