Βραβεία Ζωγραφικής - 1ο ΔΣ Λουτρακίου


Θαλασσινό Τοπίο - 'Αννα Μαρία Μεγάλου

Ο Σύνδεσμος "Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας"διοργάνωσε κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, Διαγωνισμό Ζωγραφικής 2016 με θέμα «Ένα όνειρο που είδα». Συνολικά εστάλησαν στην Κριτική Επιτροπή 1.418 έργα από 84 σχολεία από τη νησιωτική και παράκτια Ελλάδα και την Κύπρο. Η επιλογή των καλύτερων έργων έγινε από  την Κριτική Επιτροπή που αποτελούνταν από τους :

Βασίλη Θεοχαράκη, ζωγράφο, δημιουργό του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη
Έλλη Σολομωνίδη – Μπαλάνου,ζωγράφο, σκιτσογράφο και
Καίτη Παπαθωμοπούλου,αρχαιολόγο, ιστορικό τέχνης, ζωγράφο

Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής εκτίμησαν όλα τα έργα για την πρωτοτυπία, τη φαντασία και την καλλιτεχνία των παιδιών και βράβευσε με το Πρώτο Βραβείο (παιδιά 9-12 ετών) τη μαθήτρια της ΣΤ΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου Άννα Μαρία Μεγάλου για το έργο της με τίτλο Θαλασσινό Τοπίο

Επιπρόσθετα, το έργο της μαθήτριας της Δ΄ Τάξης του ιδίου Σχολείου Πολίνας Γιενούτινα με Τίτλο: Ονειρεμένος Κήπος επιλέχτηκε να κοσμεί μόνιμα την Πινακοθήκη του Ιδρύματος Θεοχαράκη!

Συγχαίρουμε τις μαθήτριες για τη μεγάλη τους επιτυχία ευχόμενοι καλή πρόοδο, υγεία και δημιουργία! Τα έργα τους θα συμπεριληφθούν στην Έκθεση που θα γίνει, με την ευκαιρία της βράβευσης, στις 8 Μαΐου του 2017 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη

Πολλά συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτόν τον διαγωνισμό για τον αυθορμητισμό, την εκφραστικότητα, την προσπάθεια και το κέφι τους, που αποτυπώθηκε σε όλα τα έργα!

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων