ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ 2018

Α) Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε ένα από τα Δημοτικά Σχολεία ή Νηπιαγωγεία που αναφέρονται στο παρακάτω αρχείο να συμπληρώσουν την φόρμα πατώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο για την ειδικότητά τους που βρίσκεται στο φύλλο Οδηγίες του παρακάτω αρχείου  για το αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι για το σχολικό έτος 2018-2019. Το αρχείο έχει 3 φύλλα και παρακαλούμε να μελετήσετε προσεκτικά το φύλλο με τις οδηγίες.

Οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι-ες των σχολικών μονάδων υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου τους για την λειτουργική υπεραριθμία. 

Στην περίπτωση που την 18/8/2018 δεν έχουν συμπληρώσει κάποιοι εκπαιδευτικοί την αντίστοιχη φόρμα για την επιθυμία ή όχι να κριθούν υπεράριθμοι, θα θεωρηθεί ότι ΔΕΝ επιθυμούν να κριθούν.

Υπεραριθμίες 2018-19 (Προθεσμία έως 17/8/2018)

*********************************************************************

Β) Όσοι ενδιαφέρονται για απόσπαση ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ καθώς και όσοι έχουν έρθει  με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΠΕ να συμπληρώσουν την αίτηση (υπόδειγμα αίτησης παρακάτω, στην εγκύκλιο των αποσπάσεων) και να την υποβάλλουν έως 17/8/2018 είτε με φαξ στο 2741085891 είτε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.από το email που έχουν καταχωρίσει στο ΟΠΣΥΔ ή στο myschool.

Τα κενά στο παρόν αρχείο: ΠΕ70 και ΠΕ60 είναι ενδεικτικά, προηγούνται σε αυτά οι τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων και μπορείτε να δηλώσετε και σχολεία που δεν έχουν κενά διότι μπορεί να προκύψουν με τη διαδικασία των αποσπάσεων/τοποθετήσεων εντός ΠΥΣΠΕ

Αν δεν βλέπετε την ειδικότητά σας στα ενδεικτικά κενά, επικοινωνήστε μαζί μας (2741 3 63405, 63410)

Οι αιτήσεις τοποθέτησης των αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ εκπαιδευτικών θα εξεταστούν μαζί με τις αιτήσεις απόσπασης των εκπαιδευτικών εντός ΠΥΣΠΕ 

Οι εκπαιδευτικοί που αποσπάστηκαν από άλλο ΠΥΣΔΕ (και οι οποίοι αναλαμβάνουν πρώτα υπηρεσία στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας) θα τοποθετηθούν μαζί με τους εκπαιδευτικούς που θα αποσπαστούν από το ΠΥΣΔΕ Κορινθίας σε επόμενη φάση.

Εγκύκλιος αποσπάσεων - τοποθετήσεων 2018-2019

**************************************************************************************

Γ) Προσωρινή τοποθέτηση εκπαιδευτικών ΠΕ11  (Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ 16/7/2018)

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων