ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕEΠ - ΕΒΠ 2017

Εκδόθηκε από το υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος μεταθέσεων στην Ειδική Αγωγή 2017

Από το τρέχον σχολικό έτος οι αιτήσεις μετάθεσης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε., υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τα ίδια τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετάθεσης ορίζεται από 24-03-2017 έως 06-04-2017, και η σύνδεση στο σύστημα γίνεται με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Λόγω τεχνικών προβλημάτων του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του eDatacenter, παρατείνονται:
1. Η υποβολή αιτήσεων έως και την Κυριακή 05-03-2017 και ώρα 23:59
2. Η αποστολή δικαιολογητικών έως και την Δευτέρα 06-03-2017 και
3. Ο έλεγχος από τις ΔΠΕ και ΔΔΕ έως και την Παρασκευή 17-03-2017.

Εκδόθηκε από το υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2016-2017

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 16-2-2017 έως 28-2-2017, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr), 

Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλουν δήλωση για οριστική τοποθέτηση και για βελτίωση, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων, όσοι βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ από μετάθεση, μετάταξη, απόσπαση σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Ανάκληση της αίτησης μετάθεσης μπορεί να γίνει μέχρι και 2 ημέρες πριν τη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ. Ανάκληση μετάθεσης δεν προβλέπεται.

Οι νεοδιόριστες εκπαιδευτικοί δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάθεσης εκτός περιοχής. Υποχρεούνται όμως να υποβάλλουν δήλωση οριστικής τοποθέτησης

Διευκρινίσεις σχετικά με την υποβολή αιτήσεων μετάθεσης

Εγκύκλιος μεταθέσεων εκπαιδευτικών ΠΕ Κορινθιας

Διαδικασία οδοιπορικών εξόδων

Εγκύκλιος οδοιπορικών εξόδων για συμπλήρωση ωραρίου σε άλλη σχολική μονάδα

Αίτηση, Υπεύθυνη δήλωση, Ημερολογιακή Κατάσταση

 

Υποβολή δικαιολογητικών για το διάστημα Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2016 έως 31/1/2017

Συμπληρωματική εγκύκλιος ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ

Συμπληρωματική εγκύκλιος ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΕΚΤΟΣ ΠΥΣΠΕ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ-ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ 2016

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ60-Νηπιαγωγών, ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής και ΠΕ16-Μουσικής  οι οποίοι έχουν υποβάλλει τον Δεκέμβριο του 2015 αίτηση μετάθεσης εντός ΠΥΣΠΕ ή οριστικής τοποθέτησης, να υποβάλλουν δήλωση τοποθέτησης

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μετά την υπογραφή της υπουργικής απόφασης για την κατανομή νέων οργανικών θέσεων ΠΕ06, ΠΕ11 και ΠΕ16 και σε αναμονή της δημοσίευσής της σε ΦΕΚ, στην εγκύκλιο των μεταθέσεων έχει προστεθεί πίνακας με τις συστάσεις θέσεων σε σχολικές μονάδες της Κορινθίας.

Οι εκπαιδευτικοί των ανωτέρω ειδικοτήτων μπορούν να δηλώσουν και αυτές τις σχολικές μονάδες στο έντυπο δήλωσης προτίμησής τους. 
 

Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία λήγει τη Δευτέρα 11/07/2016
 

Εγκύκλιος μεταθέσεων - οριστικών τοποθετήσεων 2016 - ανακοινοποίηση

Δήλωση προτίμησης

Πίνακας μορίων μετάθεσης εντός ΠΥΣΠΕ

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων