ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ 2019

Επικαιροποίηση 18/12/2019 : Οι πιο κάτω πίνακες θεωρούνται ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ, αφούν δεν υποβλήθηκε καμία ένσταση.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ

Από 13/12/2019 έως και την Τετάρτη 18/12/2019 θα υποβάλλονται ενστάσεις από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Εγκύκλιος Μεταθέσεων Εκπ/κων Π/θμιας Εκπ/σης σχ. έτους 2019-20

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 12-11-2019 έως 25-11-2019 και ώρα 15:00, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr)

Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Οι προϋποθέσεις και οι λόγοι μετάθεσης πρέπει να συντρέχουν κατά το χρόνο που λήγει η προθεσμία υποβολής των σχετικών με τα κριτήρια μετάθεσης δικαιολογητικών.

Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.

Η Εγκύκλιος σε μορφή pdf 

Αμοιβαίες μεταθέσεις ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ 7/2019

Μεταθέτουμε αμοιβαία με αίτησή τους τους παρακάτω εκπαιδευτικούς: 
Δαλκαβούκη Αικατερίνη του Δημητρίου  εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70-Δάσκαλοι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, με την εκπαιδευτικό του ιδίου κλάδου Ψαρράκη Νικολέτα του Ιωάννη  του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου.

Μεταθέσεις - οριστικές τοποθετήσεις εντός ΠΥΣΠΕ 2019

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλλει αίτηση μετάθεσης - οριστικής τοποθέτησης εντός ΠΥΣΠΕ να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων σύμφωνα με τις οδηγίες της εγκυκλίου.

Εγκύκλιος

Προθεσμία υποβολής δηλώσεων από Δευτέρα 15/4/2019 έως και Τρίτη 30/4/2019 στο σύστημα https://teachers.minedu.gov.gr/

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕNΤΟΣ ΠΥΣΠΕ 2019

ΠΙΝΑΚΑΣ  ΜΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ  ΕΝΤΟΣ  ΠΥΣΠΕ 2019

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : Τα μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης για τους δήμους που αναγράφονται θα προσμετρηθούν μετά την υποβολή της δήλωση προτίμησης σχολείων, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο (μετά την έκδοση της απόφασης για τις μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ).

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων