Μενού Κλείσιμο

ΗΜΕΡΙΔΑ – ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – CYBERBULLYING”

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 17 Μαΐου 2015

cyber

Η Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, στο πλαίσιο δράσεων του κοινωνικού σχολείου και σε συνεργασία με το Τμήμα Καινοτόμων Δράσεων και Στρατηγικής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διοργανώνει ημερίδα – διάλεξη με θέμα «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο – Cyberbullying».
Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και θα διεξαχθεί τηνΔευτέρα 25 Μαΐου 2015 στις 12:00 στην αίθουσα θεάτρου “Γεώργιος Σάμιος”  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη, Κόρινθος) με κεντρικό ομιλητή το Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Σφακιανάκη, καθώς και εξειδικευμένους αξιωματικούς.
            Η ημερίδα στοχεύει στην ενημέρωση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου και την προσαρμογή μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στα νέα δεδομένα. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα μπορέσουν μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή τους να κατανοήσουν και να προφυλάξουν τον εαυτό τους από τους κινδύνους που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πολλαπλά οφέλη του.
 
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο