Μενού Κλείσιμο

ΕΓΚΑΙΝΙΑ 14ου ΔΣ & 12ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 εγκαινιάστηκε το νέο σχολικό συγκρότημα που θα στεγάσει το 14ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου και το 12ο Νηπιαγωγείο Κορίνθου στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στην Κόρινθο. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Υφυπουργός Ελληνικής Επικράτειας κ. Τέρενς Κουΐκ, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Πετρόπουλος Παναγιώτης και πολλοί προσκεκλημένοι από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και της εκπαίδευσης.

Ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κ. Παπαγεωργάκης Παναγιώτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου και ευχήθηκε να συνεχιστούν ανάλογες προσπάθειες για την αντιμετώπιση των κτιριολογικών προβλημάτων των Δημόσιων Σχολείων της περιοχής.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους μαθητές του 12ου Νηπιαγωγείου Κορίνθου όπου μαζί με τις Νηπιαγωγούς τους μας αποχαιρέτισαν με ένα καλοκαιρινό τραγούδι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο