Μενού Κλείσιμο

Βραβείο Ζωγραφικής – 3ο ΔΣ Ξυλοκάστρου

      Αγαπάμε τον πλανήτη το γαλάζιο μας το σπίτι!
Βραβευμένο ομαδικό έργο των μαθητών/τριών του Α1 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος HELMEPAδιοργάνωσε κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους, Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα:«Αγαπάμε τον πλανήτη, το γαλάζιο μας το σπίτι!».Τα έργα προήλθαν από 121 Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της χώρας και τους μικρούς δημιουργούς καθοδήγησαν 233 εθελοντές Εκπαιδευτικοί του Προγράμματος.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης είχε δύσκολη αποστολή όχι μόνον γιατί όλα τα έργα ήταν ευφάνταστα και ωραία, αλλά διότι και λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, έπρεπε να τα κρίνει διαδικτυακά. Εκτίμησαν όλα τα έργα και βράβευσαν, προς μεγάλη μας τιμή, με το Γ΄ βραβείο τα παιδιά του Α1 τμήματος του σχολείου μας που ζωγράφισαν τόσο εκφραστικά με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κας  Θεοδώρας Μπεκιάρη το ομαδικό τους έργο τους και θα λάβουν τον Έπαινο Συμμετοχής.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά του Α1 τμήματος και στη δασκάλα τους που μας έκαναν υπερήφανους για τη μεγάλη επιτυχία που χάρισαν στο σχολείο μας με αυτή τη δημιουργική τους πρωτοβουλία, αλλά και σε όλα τα παιδιά της Α΄ τάξης που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στον διαγωνισμό και θα λάβουν Αναμνηστικό Δίπλωμα!

Η διευθύντρια του σχολείου

Σοφία Χρόνη

Μετάβαση στο περιεχόμενο