Μενού Κλείσιμο

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΥΕΠ 16/12/2020

Κενά για τοποθέτηση αναπληρωτών:

ΚΕΝΑ ΔΥΕΠ

Η υποβολή της δήλωσης τοποθέτησης θα γίνει ηλεκτρονικά στο email tmprosopikou@dipe.kor.sch.gr έως Παρασκευή 18/12/2020 και ώρα 12:30 μμ. Στο ίδιο email θα επισυνάψετε επίσης το Δελτίο απογραφής αναπληρωτή/τριας (έντυπο παρακάτω) ώστε να γίνει προεργασία για την πρόσληψή σας. Στο δελτίο απογραφής δεν συμπληρώνετε ημερομηνία και σχολική μονάδα, θα τα συμπληρώσετε όταν το καταθέσετε στο σχολείο με την ανάληψή σας.

Οι τοποθετήσεις θα ανακοινωθούν Παρασκευή 18/12/2020 το απόγευμα. Αναλαμβάνετε υπηρεσία στη σχολική μονάδα τοποθέτησης που θα αναγράφεται στην απόφαση τοποθέτησης.

Η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας είναι η ημερομηνία που αναλαμβάνετε υπηρεσία στο σχολείο και θα είναι είτε η Δευτέρα 21/12 είτε η Τρίτη 22/12, κατ’ επιλογή των αναπληρωτών.

Οι αναπληρώτριες νηπιαγωγοί θα αναλάβουν υπηρεσία στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Κορινθίας τις ίδιες ημέρες.

Αυτή την ημερομηνία που θα αναλάβετε υπηρεσία στο σχολείο, συμπληρώνετε σε όλα τα έντυπα. Στο σχολείο παρουσιάζεστε με τα παρακάτω δικαιολογητικά συμπληρωμένα και τα καταθέτετε στο/ην Διευθυντή/ντρια του σχολείου.

Δικαιολογητικά αναπληρωτών για ανάληψη υπηρεσίας 

Έντυπο ανάληψης υπηρεσίας

Δελτίο απογραφής αναπληρωτή/τριας 

Υπεύθυνη Δήλωση

παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και να έχετε προσυμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα έντυπα με την ανάληψη υπηρεσίας σας στο σχολείο. Αν έχετε απορίες, παρακαλώ να τις υποβάλλετε αποκλειστικά με email στο tmprosopikou@dipe.kor.sch.gr

Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίαςΑίτηση αναγνώρισης συνάφειας μεταπτυχιακούΑίτηση χορήγησης οικογενειακού επιδόματοςΑίτηση για μειωμένο ωράριο λόγω τέκνου έως 2 ετών

Μετάβαση στο περιεχόμενο