Μενού Κλείσιμο

Προσλήψεις αναπληρωτών_04/01/2021

Κενά για τοποθέτηση αναπληρωτών 

Η υποβολή της δήλωσης τοποθέτησης θα γίνει ηλεκτρονικά στο email tmprosopikou@dipe.kor.sch.gr έως Τετάρτη 6/1/2021. Στο ίδιο email θα επισυνάψετε υποχρεωτικά το Δελτίο απογραφής αναπληρωτή/τριας (έντυπο παρακάτω) ώστε να γίνει προεργασία για την πρόσληψή σας. Στο δελτίο απογραφής δεν συμπληρώνετε ημερομηνία και σχολική μονάδα, θα τα συμπληρώσετε όταν το καταθέσετε στο σχολείο με την ανάληψή σας. Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό IBAN τον αφήνετε κενό και τον καταθέτετε αργότερα.

Οι τοποθετήσεις θα ανακοινωθούν  Πέμπτη 7/01/2021 το μεσημέρι. Αναλαμβάνετε υπηρεσία στη σχολική μονάδα τοποθέτησης που θα αναγράφεται στην απόφαση τοποθέτησης. Με την απόφαση τοποθέτησης θα μπορείτε να μετακινηθείτε στο σχολείο σας.

Η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας είναι η ημερομηνία που αναλαμβάνετε υπηρεσία στο σχολείο και θα είναι είτε η Παρασκευή 8/1/2021 είτε η Δευτέρα 11/1/2021, μετά τις 11:30, κατ’ επιλογή των αναπληρωτών για την ημέρα ανάληψής τους.

Αυτή την ημερομηνία που θα αναλάβετε υπηρεσία στο σχολείο, συμπληρώνετε σε όλα τα έντυπα. Στο σχολείο παρουσιάζεστε με τα παρακάτω δικαιολογητικά συμπληρωμένα και τα καταθέτετε στο/ην Διευθυντή/ντρια του σχολείου. Ο Διευθυντής/ντρια του σχολείου υποχρεούται να ενημερώσει αμέσως τη Διεύθυνση για την ανάληψη υπηρεσίας των αναπληρωτών ώστε να ολοκληρωθεί η πρόσληψή τους.

Δικαιολογητικά αναπληρωτών για ανάληψη υπηρεσίας 

Έντυπο ανάληψης υπηρεσίας

Δελτίο απογραφής αναπληρωτή/τριας 

Υπεύθυνη Δήλωση

παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και να έχετε προσυμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα έντυπα με την ανάληψη υπηρεσίας σας στο σχολείο. Αν έχετε απορίες, παρακαλώ να τις υποβάλλετε αποκλειστικά με email στο tmprosopikou@dipe.kor.sch.gr

Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίαςΑίτηση αναγνώρισης συνάφειας μεταπτυχιακούΑίτηση χορήγησης οικογενειακού επιδόματοςΑίτηση για μειωμένο ωράριο λόγω τέκνου έως 2 ετώνΑίτηση για μείωση ωραρίου λόγω προϋπηρεσίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο