Μενού Κλείσιμο

Ενέργειες Λήξης Διδακτικού Έτους

Ενέργειες 30/6/2021:

Α) Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Τελευταία ημέρα εργασίας η 30/6/2021, δεν κάνουν καμία ενέργεια για τη λήξη της σύμβασής τους. Την 1η Ιουλίου, μέσω της ιστοσελίδας της Διεύθυνσης (dipe.kor.sch.gr) θα παραλάβουν τα έγγραφα λήξης, ψηφιακά υπογεγραμμένα. Δεν χρειάζεται να προσέλθουν στη Διεύθυνση, ούτε είναι δυνατή η φυσική παραλαβή των εν λόγω εγγράφων.

Β) Μόνιμοι εκπαιδευτικοί που εργάζονται κανονικά στην οργανική τους θέση: Καμία ενέργεια, δεν κάνουν ανάληψη υπηρεσίας 30/6/2021, θα αναλάβουν υπηρεσία την 1η Σεπτέμβρη.

Γ) Μόνιμοι εκπαιδευτικοί που είναι αποσπασμένοι σε άλλο σχολείο της Κορινθίας: 30/6/2021 προσέρχονται στην οργανική τους θέση και αναλαμβάνουν υπηρεσία. Την ανάληψη υπηρεσίας την κοινοποιείτε με email στη Διεύθυνση. Εξαιρούνται όσοι την 30/6/2021 βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια (κύησης, λοχείας, αναρρωτική κλπ)

Δ) Εκπαιδευτικοί που είναι αποσπασμένοι εκτός ΠΥΣΠΕ: 30/06/2021 μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία με υπεύθυνη δήλωση μέσω gov.gr μετά από συνεννόηση με το Διευθυντή/ντρια της οργανικής τους θέσης.

Ε) Μόνιμοι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια: Αν η άδειά τους λήγει εντός των καλοκαιρινών μηνών, την επομένη ημέρα της λήξης της άδειάς τους προσέρχονται στη Διεύθυνση και αναλαμβάνουν υπηρεσία.

Eπιπροσθέτως σημειώνουμε ότι όσοι εκπαιδευτικοί πήραν μετάθεση σε νέα οργανική θέση εντός ΠΥΣΠΕ, την 30/6/2021 αναλαμβάνουν υπηρεσία στη ΝΕΑ τους οργανική θέση.

Όσοι εκπαιδευτικοί τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά σε οργανική θέση, την 30/6/2021 αναλαμβάνουν υπηρεσία στην οργανική τους θέση.

Τέλος, όσοι εκπαιδευτικοί μετατέθηκαν από άλλο ΠΥΣΠΕ και κατοικούν σε άλλο νομό, με συνεννοηση με τον Διευθυντή της νέας οργανικής τους θέσης, μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία την 30/6/2021 με υπεύθυνη δήλωση μέσω gov.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο