Μενού Κλείσιμο

Τοποθετήσεις αναπληρωτών και ανάληψη υπηρεσίας

***Nέα ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ για την ανάληψη υπηρεσίας ***

Τοποθετήσεις αναπληρωτών/τριών εκπαιδευτικών Α’ φάσης προσλήψεων 

Οι εκπαιδευτικοί αναλαμβάνουν υπηρεσία από 1/9/2021 έως 3/9/2021 στα σχολεία τοποθέτησης με όλα τα δικαιολογητικά που έχουν ενημερωθεί να υποβάλλουν σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Στα σχολεία διάθεσης δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία πριν την έναρξη των μαθημάτων. Oι εκπαιδευτικοί που πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης έχουν ήδη ενημερωθεί τηλεφωνικά από την υπηρεσία μας.

Η διαδικασία ανάληψης υπηρεσίας θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει ολοκληρωθεί έως τις 14:00, αλλιώς ως ημερομηνία ανάληψης θα λαμβάνεται η επομένη ημέρα χωρίς εξαίρεση και χωρίς δυνατότητα διόρθωσης ή αλλαγής και η μισθοδοσία σας θα ξεκινά επίσης από την επόμενη ημέρα. Για να αποφευχθεί αυτό, σας εφιστούμε την προσοχή στα δύο απαραίτητα βήματα:

α) την καταχώριση της ανάληψης υπηρεσίας σας στο myschool από τον/την Διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας τοποθέτησης άμεσα ώστε να ενεργοποιηθεί το επόμενο βήμα

β) την καταχώριση των στοιχείων από τον/την αναπληρωτή/τρια στην εφαρμογή anaplirotes.gov.gr (μπαίνετε με κωδικούς taxisnet) και την αποδοχή της σύμβασης ώστε να ενημερωθεί το αρχείο των προσλήψεων που θα υποβληθεί στον ΟΑΕΔ αυθημερόν. Οι συμβάσεις γίνονται με εισαγωγικό μισθολογικό κλιμάκιο και χωρίς επιπλέον μισθολογικά στοιχεία τα οποία όμως θα προσμετρηθούν στη μισθοδοσία σας με τον έλεγχο των φακέλων των δικαιολογητικών. Τυχόν τροποποιήσεις των συμβάσεων για άλλους λόγους θα γίνουν σε επόμενο χρόνο, η αρχική είναι απαραίτητη για την πρόσληψή σας όμως.

Μετάβαση στο περιεχόμενο