Μενού Κλείσιμο

Ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών 17/2 και 18/2/2022

Οι αναπληρωτές-τριες αναλαμβάνουν υπηρεσία το αργότερο μέχρι τις 10:οο π.μ. στο σχολείο τοποθέτησης που θα τους κοινοποιηθεί από το ΟΠΣΥΔ επιδεικνύοντας ή βεβαίωση εμβολιασμού  ή νόσησης ή αρνητικό εργαστηριακό τεστ covid.

Η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας είναι η ημερομηνία που αναλαμβάνετε υπηρεσία στο σχολείο. Στο σχολείο παρουσιάζεστε με τα παρακάτω δικαιολογητικά συμπληρωμένα και τα καταθέτετε στο/ην Διευθυντή/ντρια του σχολείου. Ο Διευθυντής/ντρια του σχολείου υποχρεούται να ενημερώσει το σύστημα myschool με την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας σας ώστε να επιβεβαιωθεί η πρόσληψη και να προχωρήσει η διαδικασία της σύμβασης. Στη συνέχεια ο/η εκπαιδευτικός θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του υπουργείου για τη σύναψη της σύμβασής τους.

Δεν καταθέτουν εκ νέου τα δικαιολογητικά πρόσληψης οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται ήδη ως μειωμένου ωραρίου σε σχολεία της Κορινθίας. Υποβάλλουν μόνο ανάληψη υπηρεσίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να ολοκληρώνουν τη διαδικασία της σύναψης της σύμβασης μέσω anaplirotes.gov.gr ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, ΑΜΕΣΑ και σε κάθε περίπτωση ΠΡΙΝ ΤΙΣ 15:00 της ημέρας ανάληψης υπηρεσίας τους, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα στην πρόσληψή τους.

Δικαιολογητικά αναπληρωτών για ανάληψη υπηρεσίας

Έντυπο ανάληψης υπηρεσίας

Δελτίο απογραφής αναπληρωτή/τριας (για διευκόλυνση της υπηρεσίας το αποστέλλετε με απλό email στη διεύθυνση misthodosia@dipe.kor.sch.gr πριν την ανάληψη υπηρεσίας και το έντυπο το καταθέτετε κανονικά και στο σχολείο με τα λοιπά δικαιολογητικά σας)

Υπεύθυνη Δήλωση

παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και να έχετε προσυμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα έντυπα με την ανάληψη υπηρεσίας σας στο σχολείο. Αν έχετε απορίες, παρακαλώ να τις υποβάλλετε αποκλειστικά με email στο tmprosopikou@dipe.kor.sch.gr

Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας και συνοδευτική Υπεύθυνη δήλωση, (αφορά μόνο τους εκπαιδευτικούς που έχουν προϋπηρεσία σε δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία)

Αίτηση αναγνώρισης συνάφειας μεταπτυχιακού/διδακτορικού, (αφορά μόνο τους κατόχους αυτών των τίτλων και υποχρεωτικά συνοδεύονται από πράξη ΔΟΑΤΑΠ αν είναι από πανεπιστήμια εξωτερικού. Δεν αφορά τους εκπαιδευτικούς που κατέχουν τίτλους σπουδών 5ετούς φοίτησης που έχουν αναγνωριστεί ως integrated master)

Αίτηση χορήγησης οικογενειακού επιδόματος, (αφορά μόνο τους γονείς εκπαιδευτικούς, συνοδεύεται από πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)

Αίτηση για μειωμένο ωράριο λόγω τέκνου έως 2 ετών, (μόνο στην περίπτωση που δεν έχει γίνει χρήση της άδειας ανατροφής)

Αίτηση για μείωση ωραρίου λόγω προϋπηρεσίας (αφορά τους εκπαιδευτικούς που έχουν πραγματική προϋπηρεσία άνω των 120 μηνών)

Μετάβαση στο περιεχόμενο