Μενού Κλείσιμο

Υποβολή δηλώσεων νεοδιόριστων εκπαιδευτικών για προσωρινή τοποθέτηση

Καλούνται οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί της ΔΠΕ Κορινθίας να υποβάλλουν δήλωση με τη σειρά προτίμησής τους για προσωρινή τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες για το 2022-2023. Η υποβολή των δηλώσεων θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπληρώνοντας το έντυπο και αποστέλλοντάς το (μόνο το συμπληρωμένο έντυπο χωρίς δικαιολογητικά, αν χρειαστεί θα σας ζητηθούν από την υπηρεσία) στο tmprosopikou@dipe.kor.sch.gr έως και την Τετάρτη 24/08/2022 και ώρα 12:00.

Επισημαίνουμε ότι το έντυπο δήλωσης σχολικών μονάδων επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και οι τοποθετήσεις θα γίνουν με βάση την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια ή αναληθής δήλωση, θα ανακληθεί η τοποθέτηση του/της εκπαιδευτικού και θα επανατοποθετηθεί σε κενό σε επόμενη φάση χωρίς δήλωσή του/της. Παρακαλούμε να μελετήσετε προσεκτικά τις επισημάνσεις στο έντυπο και τους πίνακες λειτουργικών κενών πριν το συμπληρώσετε.

Η υπηρέτηση των μονίμων εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες μοριοδοτείται και ως χρόνος υπηρεσίας και ως δυσμενείς συνθήκες με βάση την κατηγορία του κάθε σχολείου. Aν σχολική μονάδα ανήκει στην κατηγορία ΣΤ σημαίνει ότι προσμετρώνται 6 μόρια για κάθε έτος υπηρεσίας σε αυτήν. Στην περίπτωση της κατηγορίας Ι’ (10 μόρια ανά έτος) αφορά δυσπρόσιτα σχολεία και η διετής υπηρεσία σε αυτά αποδίδει διπλάσια μοριοδότηση (2 έτη = 40 μόρια).

Οι τοποθετήσεις θα ανακοινωθούν έως την Παρασκευή 26/08/2022 ταυτόχρονα με τον πίνακα σειράς τοποθέτησης. Δεν είναι δυνατή η κατάρτιση πίνακα πριν την ολοκλήρωση της υποβολής των δηλώσεων των εκπαιδευτικών, δηλώστε τα σχολεία με τη σειρά που τα προτιμάτε. Αν δεν δηλώσετε επαρκή αριθμό σχολείων και δεν είναι δυνατή η τοποθέτησή σας με βάση τη δήλωσή σας λόγω σειράς τοποθέτησης, κατά τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ θα τοποθετηθείτε τελευταίοι σε σειρά. Γι’ αυτό δηλώστε τόσα σχολεία όσα και ο αριθμός των νεοδιόριστων της ειδικότητάς σας.

Λειτουργικά κενά

ΠΕ07: Δημοτικό Σχολείο Άσσου (και θα ακολουθήσει διάθεση σε άλλες σχολικές μονάδες, μετά τις διαθέσεις των πλεονάζοντων ωρών των μονίμων εκπαιδευτικών)

ΠΕ86: Δημοτικό Σχολείο 8ο Κορίνθου 

Οι εκπαιδευτικοί της Ειδικής Αγωγής θα τοποθετηθούν υποχρεωτικά στο Ειδικό Δ.Σ. Κορίνθου και στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Κορίνθου αντίστοιχα, δεν απαιτείται η υποβολή δήλωσης προτίμησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο