Μενού Κλείσιμο

Προσλήψεις αναπληρωτών Α’ φάση 2022-2023

Update 01/09/2022: Kενά αναπληρωτών – το αρχείο έχει πολλά φύλλα ανά ειδικότητα.

Οι εκπαιδευτικοί θα υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων μέσω του ΟΠΣΥΔ την Παρασκευή 2/9/2022 και θα αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία τοποθέτησης από Δευτέρα 5/9 έως Τρίτη 6/9/2022 και το αργότερο μέχρι τις 12:00 μ.μ..

Η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας είναι η ημερομηνία που αναλαμβάνετε υπηρεσία στο σχολείο. Στο σχολείο παρουσιάζεστε με τα παρακάτω δικαιολογητικά συμπληρωμένα και τα καταθέτετε στο/στη Διευθυντή/ντρια του σχολείου. Ο/Η Διευθυντής/ντρια του σχολείου υποχρεούται να ενημερώσει το σύστημα myschool με την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας σας ώστε να επιβεβαιωθεί η πρόσληψη και να προχωρήσει η διαδικασία της σύμβασης. Στη συνέχεια ο/η εκπαιδευτικός θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του υπουργείου για τη σύναψη της σύμβασής τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να ολοκληρώνουν τη διαδικασία της σύναψης της σύμβασης μέσω anaplirotes.gov.gr ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, ΑΜΕΣΑ και σε κάθε περίπτωση ΠΡΙΝ ΤΙΣ 15:00 της ημέρας ανάληψης υπηρεσίας τους, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα στην πρόσληψή τους.

Δικαιολογητικά αναπληρωτών για ανάληψη υπηρεσίας

  • Δελτίο απογραφής αναπληρωτή/τριας – Υπόδειγμα 1Υπόδειγμα 2Υπόδειγμα 3 (για διευκόλυνση της υπηρεσίας αποστέλλετε MONO το δελτίο απογραφής και χωρίς συμπληρωμένο το σχολείο με απλό email στη διεύθυνση misthodosia@dipe.kor.sch.gr πριν την ανάληψη υπηρεσίας και το έντυπο το καταθέτετε κανονικά και στο σχολείο με τα λοιπά δικαιολογητικά σας)
  • Υπεύθυνη Δήλωση

παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και να έχετε προσυμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα έντυπα με την ανάληψη υπηρεσίας σας στο σχολείο. Αν έχετε απορίες, παρακαλώ να τις υποβάλλετε αποκλειστικά με email στο tmprosopikou@dipe.kor.sch.gr

  • Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας – Υπόδειγμα 1Υπόδειγμα 2Υπόδειγμα 3 και συνοδευτική Υπεύθυνη δήλωση- – Υπόδειγμα 1Υπόδειγμα 2Υπόδειγμα 3, (αφορά μόνο τους εκπαιδευτικούς που έχουν προϋπηρεσία σε φορείς του δημοσίου)
  • Αίτηση αναγνώρισης συνάφειας μεταπτυχιακού/διδακτορικού – Υπόδειγμα 1Υπόδειγμα 2Υπόδειγμα 3, (αφορά μόνο τους κατόχους αυτών των τίτλων και υποχρεωτικά συνοδεύονται από πράξη ΔΟΑΤΑΠ αν είναι από πανεπιστήμια εξωτερικού. Δεν αφορά τους εκπαιδευτικούς που κατέχουν τίτλους σπουδών 5ετούς φοίτησης που έχουν αναγνωριστεί ως integrated master που δεν αναγνωρίζεται στους αναπληρωτές, αφορά μόνο βαθμολογικές προαγωγές)
  • Αίτηση χορήγησης οικογενειακού επιδόματος – Υπόδειγμα 1Υπόδειγμα 2Υπόδειγμα 3, (αφορά μόνο τους γονείς εκπαιδευτικούς, συνοδεύεται από πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)

Προσοχή: Λόγω διαφορών στα λογότυπα των πράξεων του ΕΣΠΑ, αναλόγως με την πράξη στην οποία έχει γίνει η πρόσληψη, συμπληρώνονται και τα αντίστοιχα έντυπα. Οι εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν στις πράξεις Ενιαίου τύπου Δ.Σ., Προσχολική Αγωγή, Ειδική Αγωγή και Εξατομικευμένη ΕΕΠ/ΕΒΠ, συμπληρώνουν τα αντίστοιχα ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1

Οι εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν στις πράξεις Αγγλικά στα Νηπιαγωγεία, Παράλληλη στήριξη, συμπληρώνουν τα αντίστοιχα ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2

Οι εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν στην πράξη ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΠ συμπληρώνουν τα αντίστοιχα ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3

Μετάβαση στο περιεχόμενο