Μενού Κλείσιμο

Ενημέρωση για τη μισθοδοσία νεοδιόριστων & αναπληρωτών/τριών εκπαιδευτικών

Η καταβολή της μισθοδοσίας των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών θα γίνει κανονικά με τη μισθοδοσία του Οκτωβρίου (το α’ 15ήμερο καταβάλλεται 27/9 και το β’ 15ήμερο στις 13/10. Τις ίδιες ημερομηνίες πάντα καταβάλλεται η μισθοδοσία των μονίμων). Θα καταβληθούν και αναδρομικά οι αποδοχές από ημερομηνία ανάληψης έως και 30/9/2022. Η μισθοδοσία υπολογίζεται με το εισαγωγικό μισθολογικό κλιμάκιο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αναγνώρισης προϋπηρεσίας των εκπαιδευτικών και αναγνώρισης συνάφειας των μεταπτυχιακών τίτλων τους (Δεν έχουμε πρόβλεψη για το πότε θα ολοκληρωθεί ώστε να αποδοθούν τα τελικά μισθολογικά κλιμάκια. Όταν γίνει αυτό θα σας καταβληθούν αναδρομικά οι διαφορές).

Βεβαιώσεις μισθοδοσίας οι νεοδιόριστοι/ες εκπαιδευτικοί λαμβάνουν από την παρούσα ιστοσελίδα “Οικονομικά > Μισθοδοσία” με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet, μετά την καταβολή της μισθοδοσίας.

Η καταβολή της μισθοδοσίας των αναπληρωτών/τριών εκπαιδευτικών θα γίνει στις 10/10 και ισχύει το ίδιο όπως και στους νεοδιόριστους σχετικά με τα μισθολογικά κλιμάκια.

Βεβαιώσεις μισθοδοσίας οι αναπληρωτές/τριες θα λαμβάνουν όταν είναι έτοιμο το σύστημα (δεν έχουμε πρόβλεψη ακόμα για το πότε) και έχουν ενημερωθεί όλες οι καρτέλες των εκπαιδευτικών με το email τους στο ΠΣΔ και μόνο σε αυτό το email.

Υπενθυμίζουμε ότι η μισθοδοσία των μονίμων προκαταβάλλεται, ενώ των αναπληρωτών καταβάλλεται μετά το μήνα εργασίας.  Παρακαλούμε μην υποβάλλετε ερωτήματα που απαντώνται στην παρούσα ανακοίνωση, ο όγκος των ερωτημάτων που υποβάλλονται είναι τέτοιος που επιφέρει καθυστέρηση στις απαιτούμενες διαδικασίες για την ολοκλήρωση των κατατάξεων σε Μ.Κ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο