Μενού Κλείσιμο

Εκλογές αιρετών εκπροσώπων εκπ/κών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Εκπ/σης

Οι υποψηφιότητες εκ μέρους συνδυασμών υποψηφίων, ή μεμονωμένων υποψηφίων, πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022:

α) Στο Διευθυντή Εκπαίδευσης για υποψηφιότητες για ΠΥΣΠΕ (mail@dipe.kor.sch.gr),

β) στον Περιφερειακό Διευθυντή για υποψηφιότητες για ΑΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΕΕΠ (mail@pelop.pde.sch.gr) και

γ) στον Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του ΥΠΑΙΘ για υποψηφιότητς για ΚΥΣΠΕ και ΚΥΣΕΕΠ (gengram.abe@minedu.gov.gr).

Η εγκύκλιος για τις εκλογές των εκπαιδευτικών ανάδειξης αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Εκπαίδευσης ΕΔΩ

Η με αριθμ . Φ.350/96/119742/E3/30-9-2022 (Β΄ 5131) ΚΥΑ «Διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την εκλογή αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).» (ΕΔΩ)

Η με αριθμ . Φ.350/97/122008/E3/5-10-2022 (Β΄ 5181) ΥΑ «Καθορισμός τρόπου διεξαγωγής της ψηφοφορίας και επανακαθορισμός των ημερομηνιών διεξαγωγής των διάφορων σταδίων της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) έτους 2022»  (ΕΔΩ)

Μετάβαση στο περιεχόμενο