Μενού Κλείσιμο

Πρόσκληση εκπαιδευτικών ΠΕ60 και ΠΕ70 για επικαιροποίηση στοιχείων στο ΟΠΣΥΔ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73 να υποβάλουν η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ά αίτημα επικαιροποίησης των στοιχείων που εμφανίζονται στον ηλεκτρονικό τους φάκελο στο ΟΠΣΥΔ σε αποκλειστική προθεσμία

από τις 8 Μαρτίου και ώρα 08:00 έως τις 3 Aπριλίου 2023 και ώρα 15:00

(αναλόγως με τον ΑΦΜ, αναλυτικά ημερομηνίες εδώ)

Πρόσκληση ΥΠΑΙΘ 

Προκήρυξη ΑΣΕΠ για ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73 (όλες οι άλλες ειδικότητες απευθύνονται σε Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)

Επισημάνσεις σχετικά με τη διαδικασία 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί από τους εκπαιδευτικούς στη μελέτη της προκήρυξης, της πρόσκλησης του ΥΠΑΙΘ καθώς και των εγχειριδίων του ΟΠΣΥΔ για την αποφυγή λαθών.

Στο ΟΠΣΥΔ υπάρχουν αναλυτικά οδηγίες και για τη διαδικασία εγγραφής στο σύστημα αλλά και για τη διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών. Για τεχνικές ερωτήσεις για τη μεταφόρτωση των δικαιολογητικών και άλλα θέματα συνδεσιμότητας κλπ που τυχόν αντιμετωπίσετε, θα πρέπει να απευθυνθείτε αποκλειστικά στο ΟΠΣΥΔ μέσω του email opsydhelp@minedu.gov.gr και όχι στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο ΑΣΕΠ είναι διαφορετική, λήγει στις 31 Μαρτίου και ώρα 14:00 και χωρίς το πρωτόκολλο της υποβληθείσας αίτησης στο ΑΣΕΠ δεν μπορείτε να προχωρήσετε στην επικαιροποίηση των στοιχείων σας στο ΟΠΣΥΔ, μόνο με την καταχώριση του πρωτοκόλλου “ανοίγουν” τα πεδία κατηγοριών επικαιροποίησης του φακέλου σας.

Ερωτήματα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης στο ΑΣΕΠ υποβάλλονται μόνο στο ΑΣΕΠ , δεν μπορούν να απαντηθούν από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο