Μενού Κλείσιμο

Λειτουργικές υπεραριθμίες σχολικών μονάδων 2024-2025

***update 26/6/2024: Λόγω πολλών ερωτημάτων, την Παρασκευή 28/6/2024 και ώρα 11:00 πμ θα πραγματοποιήσουμε ενημερωτική συνάντηση μέσω webex για τις υπεραριθμίες και γενικά τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών για να λύσουμε τις όποιες απορίες. Θα αποσταλεί ο σύνδεσμος σε όλους τους νεοδιόριστους των τριών τελευταίων ετών. Αν κάποιος/α πέραν αυτών επιθυμεί να παρακολουθήσει, μπορεί να στείλει email στο tmprosopikou@dipe.kor.sch.gr από το υπηρεσιακό του email. Επισημαίνουμε ότι αφορά ΜΟΝΟ τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν στην ΔΠΕ Κορινθίας, παρακαλούμε να μην διαμοιραστεί ο σύνδεσμος σε εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε άλλες Διευθύνσεις***

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ διαπιστώθηκαν οι λειτουργικές υπεραριθμίες στις σχολικές μονάδες.

Καλούνται ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα σχολεία στα οποία διαπιστώθηκε λειτουργική υπεραριθμία να δηλώσουν αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν υπεράριθμοι για το έτος 2024-2025. Η υποβολή της δήλωσης θα γίνει εδώ για τα Νηπιαγωγεία και εδώ για τα Δημοτικά Σχολεία.

Προθεσμία υποβολής δήλωσης για κρίση υπεράριθμων: 30/6/2024

Τη Δευτέρα 1/7/2024 θα συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ για να κρίνει ονομαστικά τους/τις υπεράριθμους/ες εκπαιδευτικούς και θα κληθούν να υποβάλλουν δήλωση σχολικών μονάδων τότε, για τα κενά που αναφέρονται στον πίνακα με τις λειτουργικές υπεραριθμίες. Στην περίπτωση που κριθείτε υπεράριθμοι και δεν επιθυμείτε να τοποθετηθείτε με τη διαδικασία της προτεραιότητας των υπεράριθμων σε κενά της ίδιας ομάδας (ή όμορης αν δεν επαρκούν της ίδιας), μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ σύμφωνα με τη διαδικασία που έχει ανακοινωθεί. 

Στο αρχείο με τις λειτουργικές υπεραριθμίες υπάρχουν οδηγίες και διευκρινίσεις παρακαλούμε να τις διαβάσετε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο