Μενού Κλείσιμο

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ξεκινά μια ακόμη σχολική χρονιά για τους χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς της Κορινθίας. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας εύχεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή πρόοδο, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι όλοι οι νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και εκπαιδευτικοί  που θα στελεχώσουν τις σχολικές αίθουσες θα καταβάλλουν και φέτος κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούν με επιτυχία στον σημαντικό έργο που επιτελούν.

Επίσης καλή δύναμη στους γονείς που προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά τους, κάτω από δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Καλή σχολική χρονιά και μια καλύτερη παιδεία όπως μας αξίζει 

Ο Δ/ντης ΠΕ Κορινθίας
Αλέξανδρος Χ. Αντωνίου

*Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις υπαλλήλους της Διεύθυνσης ΠΕ Κορινθίας οι οποίες εργαζόμενες οργανωμένα και μεθοδικά μέχρι αργά τη νύχτα, κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις μεταβολές, τους διορισμούς και τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών, έτσι ώστε  όλα τα σχολεία με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, να υποδεχθούν τους/τις μαθητές/τριες τους και να ξεκινήσουν κανονικά τα μαθήματα χωρίς χαμένες ώρες.Αναμένουμε να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός με την ολοκλήρωση προσλήψεων των ειδικοτήτων και της παράλληλης στήριξης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο