Μενού Κλείσιμο

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 8/2019

Οι εκπαιδευτικοί  ΠΕ70-11-06  και ΠΕ60 του συνημμένου αρχείου (2 φύλλα, εδώ) χαρακτηρίζονται λειτουργικά υπεράριθμοι στις σχολικές μονάδες της οργανικής τους θέσης και παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν ηλεκτρονικά πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο τη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων

έως και τη Δευτέρα 26/08/2019 και ώρα 23:59

Δήλωση προτίμησης υπεράριθμων εκπαιδευτικών

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκπαιδευτικοί διατηρούν την οργανική τους θέση και επιστρέφουν σε αυτήν την 22/6/2020 εκτός αν εμφανιστεί λειτουργικό κενό στη σχολική μονάδα της οργανικής τους θέσης και οι υπεράριθμοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να επιστρέψουν στο σχολείο τους. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω μεγάλης πιθανότητας δημιουργίας λειτουργικού κενού στο 1ο Δ.Σ. Κορίνθου κατά τη διάρκεια των αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ και επειδή οι εκπαιδευτικοί που χαρακτηρίστηκαν υπεράριθμοι στο 1ο Δ.Σ. Κορίνθου έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να επιστρέψουν στην οργανική τους θέση, μπορούν οι υπεράριθμοι ΠΕ70 της ομάδας σχολείων της Κορίνθου να δηλώσουν ΚΑΙ το 1ο Δ.Σ. Κορίνθου.

Το ΠΥΣΠΕ θα εξετάσει ταυτόχρονα τις αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ και τις τοποθετήσεις των υπεραρίθμων (προηγούνται διαδικαστικά στις τοποθετήσεις οι υπεράριθμοι)

Μετάβαση στο περιεχόμενο