Μενού Κλείσιμο

Aνακοίνωση για τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων προτίμησης για βελτίωση / οριστικής τοποθέτησης

***Νέα ενημέρωση: 13/6/2023***

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η νέα προθεσμία υποβολής δηλώσεων προτίμησης σχολικών μονάδων είναι από 13/6/2023 έως 18/6/2023. Παρακαλούνται ειδικά οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Κορινθίας (νεοδιόριστοι 2022 & μετατιθέμενοι από άλλα ΠΥΣΠΕ) και δεν έχουν υποβάλλει οριστικοποιημένη δήλωση προτίμησης να το πράξουν εντός της προθεσμίας. Στην περίπτωση που έχετε οριστικοποιήσει τη δήλωσή σας προφανώς ΔΕΝ απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια. Οι εκπαιδευτικοί που έχουν κάνει αίτηση για βελτίωση θέσης και έχουν οργανική θέση, υποβάλλουν δήλωση προτίμησης μόνο εφόσον το επιθυμούν 

Για τις εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ06-Αγγλικής υπάρχει προσθήκη 1 κενού στο 1ο Δ.Σ. Λουτρακίου από μετάταξη εκπαιδευτικού σε ΑΕΙ το οποίο δεν είχε εκ παραδρομής συμπεριληφθεί. Οι εκπαιδευτικοί έχουν ενημερωθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα στο υπηρεσιακό τους email την 1/6/2023 για τη διόρθωση της δήλωσής τους εφόσον το επιθυμούν.

Δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων που μετά τη λήξη της προθεσμίας θα βρίσκονται σε κατάσταση “Προσωρινή αποθήκευση” και όχι “Οριστικοποίηση” θα θεωρούνται ως ΜΗ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΕΣ

——————————————————————————————————————————————————————–

Προσοχή: Λόγω της επαναπροκήρυξης των εκλογών και μέχρι να δοθεί εκ νέου εξαίρεση για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες βελτιώσεων θέσης και οριστικών τοποθετήσεων, ΠΑΓΩΝΕΙ η διαδικασία υποβολής δηλώσεων προτίμησης από τους/τις εκπαιδευτικούς.

Η προθεσμία 31/5/2023 δεν ισχύει. Μόλις εγκριθεί η νέα εξαίρεση για τη διαδικασία, θα υπάρξει ανακοίνωση με την νέα καταληκτική προθεσμία υποβολής των δηλώσεων.

Το σύστημα teachers έχει αφαιρέσει τη δυνατότητα υποβολής δηλώσεων προτίμησης και θα ξαναείναι διαθέσιμο όταν ενημερωθούμε για την έγκριση της εξαίρεσης. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για τους/τις εκπαιδευτικούς που έχουν ήδη υποβάλλει τη δήλωσή τους, δεν θα χρειαστεί να την επανυποβάλλουν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο