Μενού Κλείσιμο

Προσλήψεις αναπληρωτών Α’ φάσης 2023-2024

Ενημέρωση 6/9/2023: Τοποθετήσεις αναπληρωτών Α’ φάσης. Το αρχείο έχει χωριστεί σε σχολείο τοποθέτησης και παρακάτω τα σχολεία διάθεσης για να μην υπάρξουν πάλι παρανοήσεις με το σε ποιο σχολείο αναλαμβάνουν την Πέμπτη 7/9 ή την Παρασκευή 8/9 ή τη Δευτέρα 11/9 (δόθηκε παράταση) οι εκπαιδευτικοί. Παρακαλούμε να έχετε αναλάβει όλοι υπηρεσία έως τις 12:00 και να έχετε υποβάλλει και τα στοιχεία σας στο anaplirotes.gov.gr έως τις 14:00 ώστε στην περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα να μπορούμε να το ελέγξουμε. Αν δεν κάνετε τη διαδικασία της σύμβασης, θα μετρηθεί η ανάληψη υπηρεσίας σας (και η μισθοδοσία σας) από την επόμενη ημέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Νηπιαγωγείο Μάννας και Νηπιαγωγείο Ψαρίου η ανάληψη υπηρεσίας θα γίνει στη Διεύθυνση Π.Ε. Κορινθίας.

Επίσης, όσοι/ες έχουν τοποθετηθεί σε σχολεία της πόλης του Λουτρακίου και δεν αναλάβουν υπηρεσία την Πέμπτη, θα αναλάβουν υπηρεσία την Παρασκευή στη Διεύθυνση Π.Ε. Κορινθίας, λόγω τοπικής αργίας στο Λουτράκι

*******************************************

Η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας είναι η ημερομηνία που αναλαμβάνετε υπηρεσία στο σχολείο τοποθέτησης (δηλαδή Πέμπτη 7/9 ή Παρασκευή 8/9). Στο σχολείο παρουσιάζεστε με τα δικαιολογητικά σας συμπληρωμένα και τα καταθέτετε στο/στη Διευθυντή/ντρια του σχολείου. Το έντυπο ανάληψης υπηρεσίας θα σας δοθεί από το σχολείο να το συμπληρώσετε.

Πατήστε ε δ ώ για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση για τα δικαιολογητικά

Ο/Η Διευθυντής/ντρια του σχολείου υποχρεούται AMΕΣΑ να ενημερώσει το σύστημα myschool με την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας σας ώστε να επιβεβαιωθεί η πρόσληψη και να προχωρήσει η διαδικασία της σύμβασης. Στη συνέχεια ο/η εκπαιδευτικός θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του υπουργείου για τη σύναψη της σύμβασής του/της στο anaplirotes.gov.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να ολοκληρώνουν τη διαδικασία της σύναψης της σύμβασης μέσω anaplirotes.gov.gr ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, ΑΜΕΣΑ και σε κάθε περίπτωση ΠΡΙΝ ΤΙΣ 15:00 της ημέρας ανάληψης υπηρεσίας τους, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα στην πρόσληψή τους.

παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και να έχετε προσυμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα έντυπα με την ανάληψη υπηρεσίας σας στο σχολείο. Αν έχετε απορίες, παρακαλούμε να τις υποβάλλετε με email στο tmprosopikou@dipe.kor.sch.gr

Το υπόδειγμα 1 είναι για όλες τις πράξεις του ΕΣΠΑ εκτός του ΠΕΠ-Παράλληλη Στήριξη που έχει το υπόδειγμα 2

Τα κενά που καταχωρίστηκαν στο ΟΠΣΥΔ για τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών της Α’ φάσης είναι εδώ. Τα κενά που αναφέρονται με πιθανή λήξη, δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία που πιθανώς να λήξουν. Μετά τη λήξη θα τοποθετηθείτε σε άλλο κενό που θα υφίσταται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο