Μενού Κλείσιμο

Ανακοίνωση για τις αιτήσεις μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή

Update 15/11/2023: Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι και στις αιτήσεις μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή και για όλους τους τύπους αιτήσεων της Ειδικής Αγωγής

Συχνές ερωτήσεις για τις μεταθέσεις / βελτιώσεις θέσης / οριστικές τοποθετήσεις 

——————————————————————————————-

Έχουν ολοκληρωθεί οι καταχωρίσεις και έχουν παραληφθεί οι αιτήσεις μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δουν μέσω του συστήματος teachers τις καταχωρίσεις στην αίτησή τους (επιλέγοντας από το μενού αριστερά “Αιτήσεις μετάθεσης” και έπειτα επιλέγοντας την προβολή της αίτησης ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ [001.ΠΕ001]). Η κατάσταση της αίτησης πρέπει να είναι “Παρελήφθη”. Αν έχετε απορία παρακαλούμε να την υποβάλλετε με email στο grdioikthem@dipe.kor.sch.gr

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά ΜΟΝΟ την αναφερόμενη κατηγορία αιτήσεων. Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι στις αιτήσεις μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή που αφορούν την Ειδική Αγωγή. Θα ολοκληρωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ο πίνακας μορίων μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή και για τη Γενική και για την Ειδική Αγωγή, θα αναρτηθεί στις 21/11/2023 και θα δοθεί 3ήμερη προθεσμία για ενστάσεις.

Για τις αιτήσεις που αφορούν βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ, παρακαλούμε μην υποβάλλετε ερωτήματα, οι προθεσμίες αφορούν μόνο τις μεταθέσεις εκτός ΠΥΣΠΕ.  H διαδικασία καταχωρίσεων και ελέγχων για τις εντός ΠΥΣΠΕ θα ολοκληρωθεί μετά τον Ιανουάριο και όταν ολοκληρωθεί θα έχετε χρόνο να ελέγξετε όλα τα καταχωρισμένα στοιχεία σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο