Μενού Κλείσιμο

ΚΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ

Ανακοινώνονται οι πίνακες των κενών θέσεων στις σχολικές μονάδες, μετά την μετακίνηση των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών.

Κενές θέσεις ΠΕ70 – Δασκάλων

Κενές θέσεις ΠΕ60 – Νηπιαγωγών

Κενές θέσεις ΠΕ06 – Αγγλικών

Κενές θέσεις ΠΕ11 – Φυσικής Αγωγής

 

Οι εκπαιδευτικοί που:

α) βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των οριστικών τοποθετήσεων (μόνο Φυσικής Αγωγής, καθώς οι ΠΕ19-20 και οι ΠΕ05 τοποθετήθηκαν ήδη)

β) αποσπάστηκαν στο ΠΥΣΠΕ Κορινθίας από άλλα ΠΥΣΠΕ,

γ) επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ μετά τη μετακίνησή τους από τη θέση τους λόγω λειτουργικής υπεραριθμίας

θα πρέπει να υποβάλλουν τη δήλωση τοποθέτησης ή την αίτηση απόσπασης αντίστοιχα, έως και την Τρίτη 30/8/2016 και ώρα 12:00, είτε με φαξ στο 2741085891 είτε με email στο grdioikthem@dipe.kor.sch.gr

 

Σημειώνουμε ότι:

α) θα προηγηθεί η τοποθέτηση των εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ μετά τη διαδικασία των οριστικών τοποθετήσεων και ΕΠΕΙΤΑ θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασης και οι αιτήσεις τοποθέτησης των αποσπασμένων εκπαιδευτικών.

β) λόγω της συνεδρίασης του ΚΥΣΠΕ για την εξέταση της Β φάσης των αποσπάσεων, υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν και επιπλέον κενά. Στην περίπτωση αυτή θα ανακοινωθεί στην παρούσα ιστοσελίδα η αλλαγή στα κενά, το απόγευμα της Δευτέρας 29/8/2016.

Μετάβαση στο περιεχόμενο