Μενού Κλείσιμο

ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΕΠ ΕΒΠ

Καλούνται τα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ που διορίστηκαν μόνιμοι στην Πρωτοβάθμια Κορινθίας, να προσέλθουν για την ορκωμοσία και την ανάληψη υπηρεσίας τους στα γραφεία της Διεύθυνσης, Κολιάτσου 44-Κόρινθος,

Στην Α/θμια Κορινθίας θα αναλάβουν υπηρεσία:

  • Οσοι διορίστηκαν ως μόνιμοι στην Π.Ε. Κορινθίας και υπηρετούν ως αναπληρωτές στην Κορινθία (είτε στην Π.Ε. είτε στην Δ.Ε.)
  • Όσοι διορίστηκαν ως μόνιμοι στην Π.Ε. Κορινθίας και υπηρετούν σε άλλη Διεύθυνση αλλά επιθυμούν να αναλάβουν υπηρεσία στην Π.Ε. Κορινθίας
  • Όσοι υπηρετούν ως αναπληρωτές στην Π.Ε. Κορινθίας και διορίστηκαν ως μόνιμοι σε άλλη Διεύθυνση, εκτός Κορινθίας (εκτός αν επιθυμούν να αναλάβουν υπηρεσία στη Διεύθυνση διορισμού τους)

Αν υπηρετείτε ως αναπληρωτές στην Π.Ε. Κορινθίας δεν χρειάζεται να προσκομίσετε εκ νέου τα δικαιολογητικά σας αλλά αν υπηρετείτε ως αναπληρωτές σε οποιαδήποτε άλλη Διεύθυνση θα πρέπει να προσκομίσετε όλα τα δικαιολογητικά που είχατε προσκομίσει με την ανάληψη υπηρεσίας σας ως αναπληρωτές φέτος. Ειδικά για τα ιατρικά πιστοποιητικά, προς το παρόν μπορείτε να υποβάλλετε αντίγραφα των ιατρικών βεβαιώσεων που έχετε καταθέσει με την ανάληψη υπηρεσίας σας ως αναπληρωτές.

Περισσότερες οδηγίες εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο