Μενού Κλείσιμο

Ανακοίνωση για τις μεταθέσεις – οριστικές τοποθετήσεις εντός ΠΥΣΠΕ

Update 2/5/2023: Κοινοποιήθηκε η αρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.18.33/2632/οικ.7623/28-4-2023 εγκύκλιος του ΥΠΕΣ σχετικά με την αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών. ΔΕΝ περιλαμβάνεται η διαδικασία για τις μεταθέσεις/οριστικές τοποθετήσεις εντός ΠΥΣΠΕ στις εξαιρέσεις αναστολής διαδικασιών για υπηρεσιακές μεταβολές. Ως εκ τούτου η διαδικασία θα ξεκινήσει μετά τη διενέργεια των εκλογών. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη διαδικασία θα υπάρξει ανακοίνωση στην παρούσα ιστοσελίδα.

———————————————————————————————————————————————————————————–

Η διαδικασία υποβολής δηλώσεων προτίμησης σχολείων για μεταθέσεις / οριστικές τοποθετήσεις διενεργείται μέσω του συστήματος edatacenter (teachers). Πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των φακέλων των μετατιθέμενων εκπαιδευτικών από το αρμόδιο τμήμα του ΥΠΑΙΘ για το σύστημα edatacenter (teachers) για τις μεταθέσεις, που αποτελούσε προϋπόθεση για την έκδοση της εγκυκλίου δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων και έναρξης της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων προτίμησης.

Δεδομένου όμως του ότι οι μεταθέσεις/οριστικές τοποθετήσεις εντός ΠΥΣΠΕ αποτελούν υπηρεσιακές μεταβολές, αναμένεται ενημέρωση από το ΥΠΑΙΘ για το αν θα εξαιρεθούν από το “πάγωμα” των διαδικασιών για υπηρεσιακές μεταβολές λόγω της επικείμενης προκήρυξης των εθνικών εκλογών.

Ανακοινώνουμε τα οργανικά κενά όλων των ειδικοτήτων προς ενημέρωση των εκπαιδευτικών. Η εγκύκλιος θα εκδοθεί και θα αναρτηθεί στην παρούσα ιστοσελίδα όταν θα έχουμε ενημέρωση, ώστε να μπορεί να οριστεί το χρονικό διάστημα υποβολής δηλώσεων.

Οργανικά κενά δημοτικών σχολείων

Οργανικά κενά νηπιαγωγείων

Oργανικά κενά ειδικής αγωγής

Μετάβαση στο περιεχόμενο