Μενού Κλείσιμο

Προσλήψεις αναπληρωτών/τριών Β’ φάσης

Update 5/10: Καταχωρίστηκαν τα κενά στο ΟΠΣΥΔ. Λόγω πολλών τηλεφωνικών αποριών, ενημερώνουμε τους/τις εκπαιδευτικούς ότι:

α) δεν έχουμε περαιτέρω πληροροφορίες για τα κενά στα οποία αναγράφεται “λήξη..” ή  “πιθανή λήξη” κλπ από ό,τι αναγράφεται στις παρατηρήσεις. Σημαίνει ότι το κενό είναι λόγω π.χ. αναρρωτικής μονίμου και ο/η αναπληρωτής/τρια θα μετακινηθεί όταν επιστρέψει ο/η μόνιμος/η (δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε αν ή πότε)

β) Μετά τη λήξη, ο/η εκπαιδευτικός θα μετακινηθεί σε όποια σχολική μονάδα υπάρχει κενό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν λύεται η σύμβασή του/της, αυτή θα λήξει 21/6 ανεξάρτητα από το σε ποια ή ποιες σχολικές μονάδες θα υπηρετήσει μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους

γ) Οι τοποθετήσεις γίνονται αποκλειστικά και μόνο με τη σειρά του πίνακα. Κανένα άλλο κριτήριο δεν λαμβάνεται υπόψη επιπλέον.

δ) Το ΜΣΔ που αναγράφεται στο ΟΠΣΥΔ δίπλα στα κενά είναι οι μονάδες συνθηκών διαβίωσης του κάθε σχολείου, οι οποίες θα παίξουν ρόλο στη μοριοδότηση των εκπαιδευτικών ΜΕΤΑ από το μόνιμο διορισμό τους και κανέναν ρόλο δεν παίζουν στην πρόσληψη ή τοποθέτηση τους ως αναπληρωτές/τριες.

Η ανάληψη υπηρεσίας των εκπαιδευτικών θα γίνει στο σχολείο τοποθέτησης του/της εκπαιδευτικού την Τρίτη 10/10 ή την Τετάρτη 11/10. 

Για περαιτέρω οδηγίες και δικαιολογητικά, δείτε την ανακοίνωση της Α’ φάσης εδώ 

Μετάβαση στο περιεχόμενο