Μενού Κλείσιμο

Προσλήψεις αναπληρωτών 26/10/2023

Οι εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν την 26/10 θα υποβάλλουν τη δήλωση σχολικών μονάδων μέσω ΟΠΣΥΔ, την 31/10/2023. Το σχολείο τοποθέτησης θα σας κοινοποιηθεί με μήνυμα από το ΥΠΑΙΘΑ. Τα κενά στα οποία θα τοποθετηθούν οι αναπληρωτές/τριες με βάση τις προτιμήσεις τους και τη σειρά του πίνακα (αν είναι άνω του ενός/μία) μπορείτε να τα δείτε ε δ ώ (με έντονη γραφή στις ομάδες κενών είναι το σχολείο τοποθέτησης)

Η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας είναι η ημερομηνία που αναλαμβάνετε υπηρεσία στο σχολείο τοποθέτησης (δηλαδή Πέμπτη 2/11 ή Παρασκευή 3/11). Στο σχολείο παρουσιάζεστε με τα δικαιολογητικά σας συμπληρωμένα και τα καταθέτετε στο/στη Διευθυντή/ντρια του σχολείου. Το έντυπο ανάληψης υπηρεσίας θα σας δοθεί από το σχολείο να το συμπληρώσετε.

Ο/Η Διευθυντής/ντρια του σχολείου υποχρεούται AMΕΣΑ να ενημερώσει το σύστημα myschool με την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας σας ώστε να επιβεβαιωθεί η πρόσληψη και να προχωρήσει η διαδικασία της σύμβασης και να αποστείλει email επιβεβαίωσης μέσω του myschool στον/στην εκπαιδευτικό. Στη συνέχεια ο/η εκπαιδευτικός θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του υπουργείου για τη σύναψη της σύμβασής του/της στο anaplirotes.gov.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να ολοκληρώνουν τη διαδικασία της σύναψης της σύμβασης μέσω anaplirotes.gov.gr ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, ΑΜΕΣΑ και σε κάθε περίπτωση ΠΡΙΝ ΤΙΣ 15:00 της ημέρας ανάληψης υπηρεσίας τους, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα στην πρόσληψή τους.

Πατήστε Ε Δ Ω για να διαβάσετε όλη την ανακοίνωση

παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και να έχετε προσυμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα έντυπα με την ανάληψη υπηρεσίας σας στο σχολείο. Αν έχετε απορίες, παρακαλούμε να τις υποβάλλετε με email στο tmprosopikou@dipe.kor.sch.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο